CV

Erfarenheter och utbildningar

I mina tidigare yrkesval har jag haft möjlighet att kombinera i intresse och passion på flera sätt. Det har varit viktigt för mig att finna meningsfullhet i mina arbetsuppgifter för att få utlopp för mitt emgagemang. Jag har trivts och engagerat mig i att ge och få respons och få se människor utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Till stor del har meningsfullhet och engagemang handlat om att få möta människor där de befinner sig och få vara med om deras erfarenheter och framgångar har utvecklat mig som människa. Det har gett mig större självinsinsikt och respekt och förståelse för människors olikheter.

Sedan –93 har jag arbetat inom omsorgen, med barn, ungdomar och vuxna, främst med olika funktionsvariationer och fysiska handikapp. Jag har mött dem i skola, på fritiden, arbetsplatser och i hemmen.Jag har arbetat som handledare, i kök, även med gymnasieungdomar.

Ansvar får mig att växa och att ansvara för alla områden i ett kök har gett mig utmaningar som utvecklat mig på många områden. Hälsa, träning och fysik aktivitet och näringsriktig kost har varit en del av mig livstil och min passion karaktäriserar mig.

 UTBILDNING

Gymnasium 1992-1995                                              3 år Samhällsvetenskaplig

Sverigehälsan 2001                      Friskvårdsterapeut

Matpedagogerna 2011                                        Kock, kallskänka, livsmedelshygien

Irradia / Kristina Schöldström 2023          Medicinsk laserterapeut

ANSTÄLLNING

Täby Kommun 1993 - 2018

Lejonets gruppbostad 1999

MOA / Frösunda LLS AB 2003 -

Nygårds värdhus / skänkstugan 2011

Mellansjöskolan / Enigma 2011 - 2012

Tranans förskola 2012 -

Allegårdens resturang 2015

Kalf&Hansen 2018

Recensioner

Johanna
"Tack Maria för laserbehandlingen som har hjälpt mig mot min onda axel, och tennis armbåge. Laserbehandling, medicinsk laser, kroppens egen läkande förmåga har hjälpt mig enormt mycket att läka. Utan denna behandling hade läkning tagit mycket längre tid och nog varit smärtsammare."